Ninni vi Kinderkleding loopt vooruit

 

Er is de afgelopen jaren veel ontwikkelingen geweest op het gebied van kinderkleding. Kinderkleding en mode is niet meer alleen simpel standaard kleuren zoals roze voor meisjes of blauw voor jongens. Kinderkleding mode gaat nu mee met de mode van de grootste trendsetters, skinny jeans, slim fit broeken en of andere styles worden nu ook in kinderkleding gehanteerd. Het kind van tegenwoordig volgt graag zijn eigen stijl, zijn eigen identiteit. Meisjes willen niet per se zoetsappig zijn of alleen roze dragen, ook meiden willen nu stoerder en hipper kleden, aan de andere kant durven jongens ook vaker roze of lichtere kleuren aan.

De kinderen van tegenwoordig doen niet aan stereotypische normen. De nieuwe generatie wilt zich graag uiten op hun eigen manier, ze durven vooruit te komen en weten wat ze willen. Ninni vi kleding speelt hier goed op in en loopt dus vrij vooruit met wat betreft kinderkleding en kindermode.

Belangrijk bij kinderen is dat ze zich op hun gemak voelen en makkelijk kunnen bewegen. Weg zijn de dagen dat meisjes met hun rokjes stil moesten zitten, meiden worden steeds meer aangemoedigt om ook sportief mee te doen. Flexibele en stevige kleding is dus steeds belangrijker bij kinderen.

Meisjes moeten hun zelf kunnen zijn, ook Jongens moeten zichzelf kunnen zijn. Ook ouders vinden het steeds belangrijker dat er niet teveel aan kinderen word opgedrongen maar dat ze gewoon lekker hun gang kunnen gaan.

Het kan momenteel moeilijk zijn om kleding te vinden die niet alleen zoetsappig en ouderwets is. Met Ninni vi kan je eindelijk kleding vinden die met de trends meegaat, kinderlijk en nog onschuldig maar toch met pit.